Ozge1044 Burcu2121 benimde böyle çıktı şuan kan sonucu bekliyorum umarım güzel haberler alırım sende kan ver bence canım
Suleee07 Tebrikler hamilesin canım. Kan testi yaptır mutlaka okuyan gören isteyen herkese RABBİM nasip etsin sizlere duacıyım. 🤲
DiplomaliEvHanimi hemsireanaa 13kasim canim adet gunum 6.lekelenme gunumde test negatif cikmisti simdi gecikmeyi bekliyorum
hemsireanaa DiplomaliEvHanimi inşallah olacak ılumlu düşün olunlu olsun canım dua ediyorum ben isteyen herkese
DiplomaliEvHanimi hemsireanaa allah razi olsun canim umutluyum ilkkez yasadim ve genelde yasayanlarin cogu hamile cikmis baya arastirdim burda 😍
hemsireanaa DiplomaliEvHanimi inşallah canım yani sonuşta yaşadığın hamilelik belirtisi ama demekki daha idrarda çıkmıyo
Sevoeco25 Çok kusuyorum çok uyuyorum gören gebesin diyo bana eşim de öyle ilk defa gebesin dedi bana daha 9 gün var normalde salı günü aşılama için gitcem tahlillerimi alicam hsg çektirirken bana sen asilamaya kalmadan gebe kalcaksin demislerdi sizce olabilirmi içinden ilk geçeni soylermisiniz beklemek çok zor