Snszasla Burcu2121 maşallah çizgi baya belli ediyor kendini hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde ilerlesin insallah 🌸🤲🏻
DiplomaliEvHanimi Burcu2121 😞banada dua et olurmu bende gurbetteyim Boule uzun zamandir burda gorduklerimi tek tek bu haberini görünce kotu oluyorum hemen mutlulukdan
Burcu2121 DiplomaliEvHanimi kurban olurum sana allahım sanada nasip edecek biliyorum inanıyorum etmez olurmuyum ederim tabi rabbim herkese nasip etsin🤲
Hayalim_ Burcu2121 tebrik ederim valla bu testi böyle her gördüğümde kendiminkini görmüş kadar seviniyorum Allahım hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bizim de sizlerin de inşallah
ElanrBlkc Betulsna ayyyy ben adetime on gün kala öğrendim 🤗🤗 çok farklı ya boş gebelik diyip korkuttular ama öyle olmaddı. İkinci ayımız bitti şükürler olsun. Tek sorunum var oda idrar yolu enfeksiyonu
Burcu2121 Betulsna inanın yumurtlamayı kaçırdım gözüyle baktım bu ay dedim bu ay tutmaz mümkün değil dün halıları serdim kış temizliği yaptım dedim değilimdir çok dua ettim 24 kasım evlenme yildonumumuz bana en güzel rabbimin hediyesi oldu🤲🤲🤲🤲🤲🌼🌸
Betulsna ElanrBlkc Yaa çok sevindim. Sağlıkla kucağına al cnm inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Bende 2 gün oldu öğreneli adet olacağım gün öğrendim 🤗