Cdmcvk Kızlar merhaba 👋 bebeğim için biberon ve emzik bakıyorum aklımda avent ve chicco var sizler nerden ne kadara aldınız yada başka iyi olan bir ürün varsa ona da bakabilirim. 🥰 yardımcı olursanız sevinirim ♥️
MuhammedhafsanuriBetul Cdmcvk avent aldım emziiklerini biberon almadım sadece gerekir diye nolur nolmaz diye ufaklardan baby plus inkini aldım bakalim imsallah dogurursam kullancaz 🤣
rukiye-02 Cdmcvk ben Dr Browns aldım gaz yapmıyor 6 günlük oldu bebeğim çok şükür bi problem yaşamadım yalnız biraz zor bulunuyor ben bunu bulamadığım için philps avent almıştım ama bunu bulduğum için onu kullanmadım bile
Anne-bebek Cdmcvk chicco aldım emzik biberon ve diğer ürünlerini avent biberonda akıtıyor diye yorumlar okumuştum önümüzden chicco tercih ettim biberonu anne meme ucu gibi ve gaz yapmıyormuş 🙂
Cdmcvk MuhammedhafsanuriBetul rabbim kullanmayı nasip etsin 🙏🏻 Biberon olarak da su biberonu küçük almak istiyorum ne olur ne olmaz 🥰
Cdmcvk Anne-bebek evet bende okudum avent akıtma yapıyormuş ama bir o kadar da memnuniyet varmış. Artık bir şekilde karar veririm. Hayırlı olsun aldıklarınız♥️🌼🥰
Seymaert Cdmcvk yok henüz nasip olmadı 37 haftalığız 🙈 ama anne memesine en yakın olan oymuş doktorum da onu tavsiye etti
Mihriiban Cdmcvk dr. Browns içerisinde hava kalmayan bi biberon ve kendı kendını temızleme özelliği var gaz sancılarınıda gideriyo.
Cdmcvk Mihriiban bunu bir önce ki arkadaşda söyledi mutlaka netten bakalım bulabilecek miyim 🥰 teşekkür ederim zaman ayırıp bileği verdiğiniz için 🐥🙏🏻
Cdmcvk Seymaert Ohh hadi bakalım az kalmış sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻 Teşekkür ederim 🌼
Mihriiban Cdmcvk biberon güzel ama turkıyede çok pahalı dıye bılıyorum canım yurt dışında tanıdığın varsa ısteyıver bıtane ☺️🙈