minikmelegim_ 20. Haftadayim. 2-3 haftadır sol kalça kemiğim sık sık ağrıyordu. Beni bagırtacak sekilde ağrisi oluyordu. Dun gece uzerimdeki yorganı bile atamadım bacağımı hareket ettiremedim ağlaya aglaya bir hal oldum tek olsaydim evde ne yapacaktım? Eşim uyandı kaldirmaya calisti beni olmadi cunku dayanilcak gibi degildi. Masaj kremi surdurdum vikse benzer. O eski haline dondurdu. Doktor ortopediye gorun dedi. Randevumu aldim. Boyle olan var mo sonuc ne oldu?
ylzzz minikmelegim_ siyatik siniri sanırım seninkide. Çoğu hamile de oluyor ama 20. Hafta erken gibi 😏bi fizyoterapist de de gitsen olur doğru teşhisi o koyar geçmiş olsun
Hazal06 minikmelegim_ 17 haftalik hamileyim bende aynı senin gibiyim ve ben ayağa kalktığım zaman hemen yürüyemiyorum
minikmelegim_ ylzzz kayinvalidem de diyor ortopedi ne yapacak, film cekemez ilac veremez :/ yel girmistir diyor. Benim karnim bir anda buyudu sekil bozuklugu oldu galiba duruşumda. Bundan da olabilir diye dusunuyorum ama ne kötü şeymis bel ağrisi :(
Peony Benim de 30. haftada oldu. Doktorum fizik tedavi uzmanına yönlendirdi. Fıtık olup olmadığına bakıyor doktor. Bende çıkmadı. Birkaç hareket gösterdiler hastanede, ilaç veremem dedi doktor. Çok şiddetlenirse düşünürüz dedi. Ağrım yaklaşık bir hafta sürdü, yürüyemedim. Sonra da kendiliğinden geçti.