tiniminianne Essem ay resmen aklımdan geçen soru bende çok merak ediyorum Ve ya alternatif neler kullandınız acaba bilgisi olanlar yazar mı:)
Faray Essem Ben 12. haftadayım ve çatlak için devekuşu yağı kullanmaya başladım. Hem çatlamasını da engelliyor hemde bacağımda oluşan çatlaklara sürüyorum onları da azalttı gibi geliyor bana..
Kubradem Ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi canım. Banyo yaptıktan sonra sabah akşam her zaman karnını karnının karnarlarini baldırlarını göbek altını nemli tut. Krem sür kuru kalmasın.
Kubradem Essem doktorlar sadece nemlendir diyorlar yazmazlar canım. Ama bilmiyorsan eğer instagramda muhendisinoglu var tüm urunléri inceleyen orada çatlak kremi önerileri var onun önerdiği bi bak derim.
tiniminianne Hadi ya benim sadece hızlı kilo alıp vermekten göğüslerimde bakanlıktan beri kılcal vardı. Ama hamilelikten pek bişey olmadı ama tedbir amaçlı başlamak istiyorum
Essem tiniminianne benim de daha hic yok denebilir ama göbek çevresi böyle pütür putur sanki bi kaç kisiden de erken başlamalısın diye duyunca merak ettim
Faray Essem bende hiç bilmiyorum ne zaman kullanılır ne yapılır ama oluşmasından da çok çekiniyorm, tedbir işte 😂😂