Nur___ Kelebek7 doktoruna danış, plates topu ile egzersizler var iyi geliyor yapabilirsin derse yaparsın, bide belki mineral eksikliği olabilir mg gibi..
annevebebek17 Kelebek7 canım çok normal magnezyum eksikliğinden oluyormus ilaçlarını içmeye devam et faydası oluyor
2cocukluanne Magnzeyum kullan cok kötü oluyor o kımıldayamyrdum ilaca baslayalı iyiym bide soda iç fındk ye bunlarda magnzym var
Kumru82 22 den 28 e kadar oldu bende kalçam cıkmıs gibi hele sabahlari yatakdan kalkarken düşecek gibi oluyordum her dörnemde farklı seyler oluyor kuzum bana magnezyumda kar etmedi suan 33 oldum bacak kramplari daha zorluyor öle bı acı hayatımda hissetmemiştim ama hepsi geçicek Allahın izniyle kucagımıza alalımda sağlıkla
Kelebek7 Kumru82 amın ınşallah ben de gece dönerken yan yatıyorsun şah saol yaparken ağrım çok oluyo geçer ınşallah
rabia22 Benimde sol bacakta ve kalçamda şiddetli ağrılarım oluyordu sade soda iç iyi gelir dediler sade olarak içemedim limon sıkıp içiyordum. Doktoruma gittiğimde limon sıkıp içtiğim için limonda kanı sulandırır derler ya zararı olur mu diye sordum. Doktorum kuyruk sokumu kalça kemik ağrısı için sodayı biz çok tavsiye etmiyoruz dedi ve magnezyum ilacı yazdı kullanıyorum ve kullandığımdan beri ağrılarım olmuyor kalsiyum içeren süt yoğurt vs tüketimine de dikkat et bir sabah bir akşam 2 bardak süt gün ortasında bir kase yoğurt ve kahvaltı da peynir tüketimine dikkat et dedi ve tavsiyeleriyle daha iyiyim sizde deneyin derim 🤗 rabbim bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alabilmeyi nasip etsin 🤗