SelmaEvla Merhaba anneler 19 haftalık hamileyim kanım çok düşmüş 7.3 değer kan hapıda kullanıyorum aile hekimim kan verebilirler dedi varmı boyle olupta kan alan
Deringoksu SelmaEvla off çok fena düşmüş canım. Kan verebilirler değil kesin vermeliler bende 5 tüp kan aldım da değerlerimi 59 çıkarabildim benim de 16 ıydı
Sweetblonde88 SelmaEvla sizinki besinlerlr olacak bişey değil mutlaka takviye almalısınız. Agızdan alınan ilaçlar yetersiz kalacaktır. Ben 7. Aydan sonra kan degil ama damar yolu ile ilaç takviyesi almıştım. Gecmiş olsun.
Nltka Kansızlık bende de var . Sabahları aç karnına üç kaşık pekmez içiyorum Miden kaldırıyorsa dene kendimi daha iyi hissediyorum kansızlık çok yorucu oluyor biraz olsun hafifledim pekmezle
hurissss Benimde düşük ilacı kullanmama rağmen bebeğe ancak yetiyormuş hic yüksekmiyor kan değerim, kan verdikleri zaman vücut kabul edene kadar aşırı halsizlik yorgunluk yaşanıyormuş doğrumu ne zaman geçiyor acaba Doktorum da bana yükselmez düşerse son ay verelim kan dedi