Egeymen Denznurgul 29 haftalık doğan Bi oğlum var 56 gün kaldı küvezde 1400gram doğdu 2060 gram la taburcu oldu çok şükür beyinsel ya da fiziksel Bi problemi olmadı eve geldikten sonra
tbeyvz Denznurgul 31+6 da doğum yaptim 1.840 doğdu 1.730 a kadar düştü 28 gün kaldı küvözde suan çok sağlıkli 8.500 kilo 11 aylık onlar daha güçlü oluyorlar bakım istiyo zor oluyo ama hersey geçiyo sabır 🙏
Denznurgul 32 haftalık doğum yaptım bir kilo 800 grm 20 gün kuvezde kaldı sağlık sorunları çok fazla tedavi ediyoruz. :((
Denznurgul Astımı var göbek fıtığı kabızlık gözünde kayması kalbi delik :(( çok zor çok ilk çocuğum bide tecrübem yok ailem yok yanımda ama bir saniye yanımdan ayırmıyorum gözümden sakınıyorum işallah zamanla hepsinin üstesinden gelicez
Ozlm_k Denznurgul Peki bu gibi rahatsızlıkları detaylıda çıkmış mıydı ya da doktorunuz bilgilendirmiş miydi?
Mevam Ben değil ama eltim 28 haftalık doğum yaptı 40 gün kadar küvezde kaldı şuan bir buçuk yaşında sadece gözlerinde kayma var gözlük kullanıyor maşallah çok da iyi🙏💕
Denznurgul Doğuma kadar hiçbişiyi yoktu gayet güzeldi de gelişimi felan ne başladıysa doğumdan sonra başladı akciğerleri kendini yenilemeye başladığı haftada doğmuş dedi doktor
Gulfem07 Denznurgul 😕çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah benim de riskim var daha 29+4 olduk inşallah bekler
Denznurgul Çok teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın hayırlıyla ve sağlıkla kucagınıza aşırsınız işallah
Bsrkoc Allah hepinizin yavrularına şifa versin benim de 23. Haftadan beri erken doğum riskim var çok şükür 32. Haftayı gördük inşallah zamanında gelir 🤲🏻
gizemaydin34 31 hafta 1500 gram dogdu 18 gun kuvezde kaldi simdi ise 20 aylik. Premature annesi olmak cok sabir istiyor ve ozel ilgi.. minicikken biran da oyle guzel büyüyorlar ki.. cok zorlandım ama en güzel yanı daha fazla anı biriktormem oldu😍🤱🏻☺