Burcuburcuuu DuyguN yaptirdim doktorum yonlendirdi ben de onu dinledim. Sonuclar temiz cikti. Oyle diyorlar evet ama ben doktor dedigi icin gittim. 🤗
Tugba123 Hacer_ikiz_gebe şuan yatıyorum hala İnşaAllah dururlar kendimi daha iyi hissediyorum İnşaAllah onlarda iyidir ve beklerler yarın gideceğim doktora
denizadaalpp DuyguN bnm dok. önermedi yaptirmadim ama sonra perinatolojiye gttim keske yaptrsaydn dedi
Defneemir35 DuyguN yok bana doktor ikizlere ikili test yapmıyorum dedi 4. Aydan sonra perinatoloji ye git dedi detaylı ultrason için
DuyguN Defneemir35 genelde 15. Haftada soyluyorlar doktorlar 12. Haftada gorme ihtimalleri yuksek fakat doktorlar olasiligi artirmadan soylemezler
Deletedmom0870 Melike3434 Ya ben daha 10 haftalığım ama ikiz mi değil mi bir bilgim yok ama karnım çok çabuk çıktı ilk gebeliğime rağmen beni gören herkes hemen hamile olduğumu anlıyor bende ya bende ikiz gebelik yaşıyorsam diye bir şüpheye giriyorum fotoğraf atıcam ama bu daha 8 haftalık halim bakarmısınız şimdi 10 um https://imgyukle.com/i/RHRiGf
Merve6475 Deletedmom0870 canım bende 8 haftalıgım ikiz benim ilaçlardan dolayı karnım şiş muhtemelen seninde hormonlardan dolayı öyledir yoksa bu haftada karın çıkmaz bebek daha 1 gr anca
[silindi] Deletedmom0870 bu haftalarda karın bu kadar belirgin olmaz ama kişiden kişiye değişir belki bilemiyorum ultrasonda bişey demedi mi doktor çift kese tek kese falan
Deletedmom0870 Merve6475 Şimdi 10 haftalığım eski foto attım 8 haftalık Ken şimdi görsen daha da büyük 10.haftaya girdim
Deletedmom0870 [silindi] Tek kese vardı ama ikiz gebelik falan demedi hiç zaten bir kere gittim 5.haftada kalp atışını ve kesmeyi gördük ama ikiz demedi