Ayse_bayram33 Az önce yatisim yapıldı az az suyum geliyordu. Hissetmediğim ssancilarim çıktı nstde .yarın bAslatcaz dediler dualarınizi esirgemeyin kızlar ben hepinize kolay doğum için dua ediyorum 😔😔
Sirkencubin Ayse_bayram33 inşallah en kolay şekilde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Rica etsem sen de bana dua eder misin benim de sağlıkla bebeğim olsun kucağım dolsun.
nazel123 Az az suyunuz devamlimi geldi Allahım kolaylık versin insaallah sagsalim hayırlısıyla kavuşun yavrunuza kolay bir doğum olsun 🙏
Ayse_bayram33 nazel123 dünden bu yana akıntı desem değil şu desem değil ama çamaşırım islaniyordu. Ondan suphelendim geldim sancı çıktı yattık bakalım
nazel123 Ayse_bayram33 benimde bir iki kez öyle su gibi geldi ama farklı aralıklarla bilemedim bende akıntı mi su mu
Canimoglumkubra Ayse_bayram33 Rabbim ikinizide korusun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🙏
Myisland Ayse_bayram33 Rabbim kolaylık versin canım. Zorlastirmazin. Sağlıkla sıhhate kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bizlerede dua ed. 😘🤲🤲🤲
Ayse_bayram33 nazel123 bnmde pes peşine gelmedi cnm ara ara iş yaptım geldi oturdum geldi tuvaletim bittikten sonra damla damla geldi