Alarasel MSGG2403 Amin inşAllah cnmm. Ztn biliyosn snde hiiç korkma hemen geçiyo bebişine odaklan sn😍❤️
Sevde25 Iimran maden suyunu duydum ama yenidoğana değil.nar suyunu hiç duymadım.zemzem ve hurma doğru zaten yanılmıyorsam bununla alakalı hadis var.cahilce demişler hatta biri kimyasal demiş 😂 kendi cahilliğine yansın millet emzirmemek için mama veriyo mamalar cok mu doğalmış sanki bn hurma da verdim zemzem de.maden suyunu da denicem ama doğar doğmaz değil de eğer cok sancısı olursa zaten gaz dönemi yaklaşık 4 ay sürüyo o zamana kadar da midesi genişliyo. dedikleri gibi hep bi çay kaşığı olarak kalmıyo heralde 😂
MSGG2403 Alarasel gündüz onunla uyuyorum ama gece bmyle baykuş oluyorum. 😁😁 23 haftalık oldum şimdi daha var ama ilk günden beri nasıl doğuracağı diye düşünüyorum. İlk doğumum çok korkunçtu resmen doktorlar beni çok azarladı tıp fakültesinde o yüzden şimdi tergin oluyorum stres oluyorum. 🤷♀️🙄
Alarasel MSGG2403 Allah hayırlı dopmlar versn cnm merk etmr kolay olur inşAllah. Allah Allah norml doğmda azarlıyolar duydm çook ama sezeryanda ilk kez duydm 🙊🤭yani bu hasta azarlayan sağlıkçılarda kendini insndan saymasın lütfrn ya bi annenin en zor ve en gzl zamanında ...
Deletedmom133 Alarasel keşke aynen dediğin gibi uzak değil memleketim ıstanbula ama tek te gidilmiyor işte 🥰❤❤
Ezgi05 MSGG2403 gerçekten bu doktorların hayatımızda büyük bir önemi var saçma sapan bilgilerini kendilerine saklasınlar bize doğrular lazım 😂
MSGG2403 Ezgi05 daha birde egolarını tatmin edemeyenler var. Azarlayan tersleyen tepeden bakan bana muhtaçsın imajı veren. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim. 🤷♀️ Her doktor iyi olmuyor. Mesela bu gebeliğim de kanamam olmuştu ve acilde ki doktor kesenin içindeki bebeği göremeyip beni kürtaja alacaktı sonra başka Bi doktor kalp atışı bile var nasıl görememiş diye sinirlendi iyiki yatmamışsın dedi bana. 🙄🤦♀️
Ezgi05 MSGG2403 valla iyi ki de yatmamışsın öyle durumlarda tek doktora güvenmemek lazım burda çok okudum doktor hatası yüzünden başlarına gelenleri
MSGG2403 Ezgi05 aynen öyle başka doktor yok sanki. Hele devlet hastaneleri öyle vurdum duymaz doktor dolu. Tersliyor gitsin. Evet şükrediyorum her halime iyiki kabul etmemişim beklicem diyip çıktım. Yoksa Allah muhafaza bilmeden evladıma kıyacaktım. 😔🤷♀️
MSGG2403 Bsraucar damak zevki gelişsin demi ama. 😁 Yapan var yani kısır değilde yemek suları veren insancıklar. Sonra yemek ayırmazmış herşeyi yermiş. 😁🤣
Iimran Bsraucar onu siz yiyin afiyet olsun yorumlardan seviyeler direkt anlaşılıyor çok komik gerçekten
Ezgi05 MSGG2403 kimse zorla okutmadı ki canım sevmiyordun bu işi başka bölüm okusaydın can emanet ediyoruz sonuçta 🤷🏼♀️
MSGG2403 Ezgi05 hemde tek can değil içinde bir can daha oluyor sonuçta. Zaten stres oluyor insan iyimi yaşıyo mu sağlıklı mı diye ama onların umru değil valla.
Kakashi Iimran 1 haftalıkken yağa başladık , 2 günde 1 bir çay kaşığı zeytin yağı Soda yi da 10 günlük felandi bir kere verdik zaten
Iimran Kubraseyit00 ben neden çocuğumu zehirliyim saçmaladınız iyice benim siziN eğitiminize ihtiyacım yok
Iimran Ezgi05 bende bu konuyu bilem var mı diye yazdım ama ne cahilliğim ne bilinçsizliğim kaldı herkes süper anneymiş gibi çocuğumu zehirliyomuşum daha bebeğim doğmadı aldığım yorumlara bakın insanlar çok tuhaf 😊 kısır yedir diyen bile var
Ezgi05 Iimran konuyu saptamaktan başka birşey yapmıyorlar sizin dediğiniz şeyle kısır vermenin arasında dağlar kadar fark olduğunu eminim onlarda biliyordur
Iimran duyguyilmaz kek böreği siz deneyin bakalım bebeğinize nolucak komikleşmeyin artık ya yorumlar iyice seviyesizleşti bilmediğiniz şey hakkında ne kadar seviyosunuz pat pat yazmayı bunu yapanlar var olumlu olumsuz yorumlarda var bazı doktorlar bile söylüyor bunlardan bahsediyoruz altın günü yapmıyoruz.
duyguyilmaz Iimran bilmedigimiz sey derken bunlari oneren doktor kendine doktorum demesin bir zahmet.