Htcbrk Merhabalar, ben 10 haftalik gebeyim. Her sabah ogururdum bazen safra tukuruk cikardi. 3 gun once esimle disardan ekmek arasi et turu yedik daha dogrusu birkac isirikta mahfoldum. Yedigimi hic cikarmayan ben surekli cikarmaya surekli bulanti olmaya basladi cok zorlaniyorum evimin isini yapamiyorum ishal da oldu sivi kaybedince doktora gittik yedigin dokunmus dedi ilac verdi vs. Zaten yemekler hersey agir geliyordu ama hic yedigimi cikarmazdim. Bu ondan kaynakli bir surectir umarim gecer sizce napmaliyim
Lsbebisim Htcbrk Canım gıda zehirlenmesi yaşamışsın çok gecmiş olsun. Korkma hastaneye de gitmişsin bol sıvı tüket cunku sıvı kaybetmissin mideni de yorma hafif seyler tüket corba, meyve gibi. Serum taktılar mı?
Yrnkrm Htcbrk zaten gebelikte ilk 3 ay et türü şeyler bilinmeyen yerden yenilmesi sakıncalı diye biliyorum. En ufak bir çiğlik bebekte bakteri yapar diye okudum ne kadar doğru bilmem ev dışında yada güvenmediğin bir yerde yeme canım geçmiş olsun
iremyaren-01 Benim 2.gebeliğim. İlkinde de dışardan asla bir şeyler yemezdim. Bunda da yiyemiyorum. İster istemez çok rahatsız ediyor. Eşim sağolsun evde hallediyor hepsini. Çok zorlanıyorsan, miden bulanıyorsan yeme canım. İlk trimester de mutlaka bulantılar falan olur zaten. 2-3 haftaya kadar sabretmelisin canım. 2.trimester de çoğunu anlatıyosun ☺️☺️
Htcbrk Evet serum verdiler 1 kez simdi dengem bozuldu sanki ne yesem cikiyor cok zormus boyle calisiyorumda umarim gecer bebekte bisey yok baktilar o gun