Gizemkara21 Gokmeninannesi Eğer yorumunuzda postun sahibi etiketlenseydi cevap vermezdim benim yorumumun altında görünce üstüme alındım 😀 kötü bir şey söylemedim eleştirmedim de saygı duydum bu ne öfke sakin 🙂
Rneslihan Gokmeninannesi benim annemle aramda iletişim olarak sorun var sıkıntı var .bunun farkındayım . Bir nebze rahatlamak İçin yazdım. Sağlıklı bir iletişim yok zaten aramızda . Bu saatten sonra da kuramıyorum ben o iletişimi . Lütfen kırmayalım birbirimizi 🙏😍
Gokmeninannesi Rneslihan kusura bakmayın lütfen özür dilerim. Ama herkes fikrini söylemiş benim fikrime arkadaş saygısızlık ettiği için sinirlendim amacım sizi üzmek veya kırmak değildi hakkınızı helal edin
Rneslihan Gokmeninannesi kimse kimseye saygısızlık etmiyor. Bana bütün yorumlar gayet güzel geldi . Herkes aynı fikirde olsa burda bir şey danışmanın bir anlamı kalmaz ki .. teşekkürler yorumlarınız İçin 😍
Gizemkara21 Gokmeninannesi Saygı duyduğum bir mesajı saygısızlık olarak nitelendirmişsiniz. Anladım aynı kapasiteyi taşımıyoruz beni anlayacağınızı zaten o mesajınızla düşünmüyordum şimdi de kanıtlamıl oldunuz
bsra18- Gokmeninannesi ben Doğum ettim genel anestezi oldum meme açık gelen bebeği yapıştırıyor giden yapıştırıyor 😂bide babannem göğüs ucumu sıkıp duruyor ucu oluşsun diye 😂 Doğum etmişim ikiye kesilmişim o çocuk vahiy yoluyla gelmedi ya emzirirken mi utanacam😂😂
Gizemkara21 bsra18- 🤦🏻♀️ Helal olsun ben kesin oturur ağlardım o durumda hazır doğum duygusallığı varken 😀
defne55 Rneslihan bebegini emzirmeme gibi bi dusunceye girmen yanlış onu çıkar aklından eğer çok rahatsız olursan hastanede rica edersin dışarı çıkarlar evine gelince de alır çocuğunu yatak odanda emzirirsin
Gokmeninannesi Gizemkara21 Kapasite dediğiniz gibi çok çok farklı sizi anlamamı nasıl bekliyorsunuz ki sonuçta farklı fikirleri savunuyoruz.
bsra18- Sun yaaaa 😂😂 ben doğum ettiğimde karşı odadaki kadın narkozun etkisiyle sayıklamış hani bebeği tutturuyorlar ya memeye o sırada kocasına ayni senin gibi emiyor demiş odada herkes varken 😂😂😂
Rneslihan bsra18- ayy bir de genel anestezimde ne sayıklayacağım acaba ? Ben spinal istiyorum eşim de genel ol diyor . Benim arkadaşım da genel anestezi oldu . Annemi çağırın öpücem onu diyormuş hemşirelere😂
Sun bsra18- sen beni güldürdün allahta seni güldürsün 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣çok iyiyydi ama 🤣🤣artık bunu hep hatırlar gülerim
bsra18- Gizemkara21 ne ağlicam siz emzirin ben uyucam diyordum zavallım eşim de millet memeyi açıyor o kapatıyordu 😂😂😂
Gizemkara21 bsra18- Benim de tek aklıma eşim geldi 😀 2 yaşındaki yiğeni beni annesi sanıp mememe yapışınca şakayla hey oğlum noluyor sana uzak dur karımdan demişti 😀 orda düşünemedim bir an
duyguyilmaz Rneslihan Yapmayin Allah askina. En kotu annenize durumu belirtip emzirirken odayi bosaltirsiniz.