GGD Selam Kızlar 30 haftalık olduk Biz bugün ama şu son 1 haftadır günde 1 kezde olsa muhakkak belime dehşet bir sancı vuruyor. Yalancı sancı dıyolar ama baya gerçekçi gibi aynı durumu yaşan var mı.? 😔 yaşıyorsanız ne yapıyorsunuz da geçiyor. ☹️
Elif4535 GGD Benimde öyleydi bende yalancı zannediyordum dayanamayıp acile gittim ntsde sancı çıkmadı ama 2 cm açılmam olmuştu
GGD Elif4535 hadi Ya şuan korktum biraz resmen yolda yere çöktüm dün etraftaki insanlar bile başıma geldi bunu dikkata almalıyım o zaman teşekkür ederim. 🙃
Elif4535 GGD bence git canım bi baktır 3 gün müşade altında kaldım çiğer geliştirici falan vurdular ilaç felan kullandım açılma dursun diye şuan beklemekteyiz 😏 inşlh zamanında sağlıklı şekilde gelir meleklerimiz
GGD Elif4535 amin canım umarım zamanında gelirler dediğin gibi rabbim yardımcımız olsun hepimizin gidicem böyle devam ederse bugün yoklamadı ama bidaha yokladığında hastanedeyim. 🥺
GGD Beybitooo benim doktorumu aramam lazım şuan ben baya baya yalancı sancılar sanıyorum çok teşekkür ederim size. 🥰