Mehtap_Aktas94 Merhabalar 24 + 5 günlük hamileyim bugün bir kaç tanıdığım göbeğimin aşağıda olduğunu sanki doğum yaklaşmış bebek aşağı inmiş gibi olduğunu söyledi aklıma takıldı böyle bi durum yaşayan varmi göbeği aşağıda olan acaba 😌🤔
Seymaert Mehtap_Aktas94 dışarıdan gelenlere kulak asma. İlerde daha çok şey duyacaksın😂 bana da öyle dediler 37 içindeyim hala tık yok 😂
Hatice_mustafa Mehtap_Aktas94 Canım mezun oldukları bölüm neymiş aceba . Aman inanma ya herkesin farklı ve erkek , kız bebeğe göre karin farklı şekild e bile duruyor canım .
Cemreee Mehtap_Aktas94 bana da hep öyle dediler karnin kucuk dediler 40.hafta bitti daha doğmadı kizim😂 hic kafana takma doktorun ne derse onu dinle sadece
EDOL Mehtap_Aktas94 31 haftalik hamileyim ilk gunden beri karnim asagida ve buyuk. Bana da aynısını söylüyorlar ama doktorumun söylediği genetik yapın bu şekilde. Kafanıza takmayın doktorunuz aksi birşey söylemediyse.
Mehtap_Aktas94 Seymaert vallahi öyle sanırım da bende biraz takıntılı insanim hemen bilinç alti oluyor psikolojik 😏
Mehtap_Aktas94 Cemreee öyle yapıyorum aslında doktorum kilosunun falan normal olduğunu söyledi de tabi insanlar saçma sapan yorum yapınca insan kuskulaniyor
Gamzecvk Bende 28 haftayı bitiriyorum bugün. aynı şeyi banada söylüyorlar en iyisi takmamak galiba vakti zamanında hayırlısı ile kavuşalım