Niss Merhaba ben şuan 28+4 günlük hamileyim 😊 Istanbuldan adanaya yolculuk yapacağım sizce bi sıkıntı olur mu 🤔🤔
snglcn Niss bir sikintiniz yok ise bisey olmaz ben gittim geldim ama ucakla gidicekseniz zaten muhakka doktordan rapor gerekli ucaga almiyorlar bilginiz olsun.
Yagmur__ Ben çok yolculuk yaptım canım dikkat ettiğin sürece sorun olmaz bence ama sen yine de doktoruna danış
Niss Harna bend e giderken uçakla gidicem de danışmak istedim doktoruma sormayı unuttum sizlerden fikir almak istedim 😊
Aysenurtsr Doktorunuza sormaniz lazim. Sizin durumunuzu burda ki insanlar bilemez. Herkesin hamileligi bir degil sonucta.
Niss Aysenurtsr aynen fakat yarın erken saatte olduğu için sizlerden fikir almak zorunda kaldım yoksa doktorum daha iyi bilgi verirdi bunu bende biliyorum en azından içim rahat eder.
Niss snglcn çok şükür bi sıkıntım yok herşey yolunda daha önce 3bucuk aylık hamileyken binmiştim istememişlerdi 🤔
[silindi] Niss thy 28 haftadan sonra doktor izni istiyor haberiniz olsun. Ama diğer hava yollarını bilmiyorum