Kizkalesi Fdle canım oturabiliosan problem yok ben oturamıyorum karnım sıkışıyor ondan klozet kullanıyorum😊
Ikbalper Fdle aynı haftadayız canım nerdeyse. Ben artık kalkarken zorlanıyorum çok kasılıyorum . O yüzden klozet e terfi ettim 🥰
Fdle Ikbalper evet canim şuan fazla zorlanmıyorum ben ama ileriki haftalar da özellikle 30dan sonra eminim zorlanıcam o yüzden bende mecbur klozet tercih edicem🤦♀️
Derderya Bende sevmiyorum ya klozeti herkesin poposunun oraya degiyo olmasi bni itiyo klozete karsi ☺avmlerde mecbur kaldigim zamanlar oturmadan dizlerimi kirarak ayakta yapiyorum asla oturamam
Fdle Derderya aynen aynen valla dışarda hele dediğin gibi zulüm gibi geliyor bana hadi evde yine sıkıntı olmazda Allahtan iş yerimde de normal var klozet olsaydı vay halime
Turkan123 Fdle yok canım 27+4 haftalık hamileyim karnım bazılarına göre büyük ondan yine de zorlaniyorum
Fdle Aynuradem evet canim bende öyle düşünüyorum şuan için oyle çok zorlanmıyorum sadece fazla kalınca ayaklarım uyuşuyor 😁🙈
Ikbalper Fdle bir yakınımıza doktor eğer alafranga tuvalet kullandıysan hep Doğumun kolay olur demişti. Siz hep alafranga kullandınız herhalde🤰🏼☺️ Doğumunuz kolaycacık olsun inşallah💁♀️🌸
Kizkalesi Fdle kilodan o canım bana da oluyor annemlerde klozet yok gittim mi kabız oluyorum çok duramadığım için 😅
Minikmucizem_ Fdle karnin biraz daha buyudukten agirlastiktan sonra alaturka cok zor olmaz mi ? Bence klozet tercih et pozisyon olarak oyle durmak hele ki kabizkan ikinmak iyi degil bence
Noktisveannesi Ben klozete oturuyorum ama ayağımın altına basamak gibi tabure koyarak. Öyle olunca vücut pozisyonu alaturka daki gibi oluyor rahat cıkılıyor, Bi yandanda bacaklara yük bimiyor.tavsiye ederim 🌸
Fdle Ikbalper evet hep alafranga kullandım canım en başından beri inşallah dediğin gibi kolay olur canım 🥰🙏
Suradamar Ikbalper alafranga tuvalette neden doğum kolay olsun ki aksine bence hiç faydası olmaz normal koltuğa oturur gibi oturuyorsun
Burcak_isa Fdle alaturkada rahim aşağı iniyor diyorlar oyuzden hamilelikte riskli diyorlar normalde bende klozet kullanamıyordum.kemdi evimde bile ama mecbur şuan klozete gidiyorum
Smraozn12 Fdle bndede klozet var dün ablama gittim alafranga onlarınki hiç rahat edemedim karnıma cok baskı oldu 🙄