Lokumanne Kızlar hepiniz az çok takip ediyosunuzdur. Ben trendyoldan baya bi şeye baktım ama çok bariz bi indirim göremedim hatta önce fiyatları artırmışlar sonra indirmişler önceki fiyatlarına çok çok yakın. Sizin bu indirimlerden aldığınız neler var ? 32 haftalık hamileyim çok ihtiyacım kalmadı ama uygun bi şey bulduysanız paylaşabilir misiniz 🐣
Seymanur0707 Lokumanne bende baktım göremedim indirim.fiyatları önce yükseltip sonra aynı fiyatına indirmişler🤷🏼♀️
canimoglum53 Lokumanne malesef indirim sifir. En azindan benim istedigim urunlerde yok. Hepsini favorilere eklemistim. Fiyatlar hala ayni:(((
Lokumanne Cancan60 avent ultra air emzik ben de aldım ama biberonda çok indirim göremedim cam mı aldınız
_tugce benim oda termometresine ihtiyacım vardı bunu aldım çok büyük bir indirim yok ama belki ihtiyacn vardır https://m.trendyol.com/jetfast/7-renk-degistiren-cocuk-odasi-alarmli-termometre-dekoratif-masa-saati-gece-lambasi-dijital-kup-saat-p-29863659?boutiqueId=360505&gclid=CjwKCAiA5JnuBRA-EiwA-0ggPUT8QFhCeU0cQJ_OHsAcrZy6v5JXXxC6HYCic7iHUyoyIzUiw-Jj5hoCPiUQAvD_BwE bide burda post açmışlardı aventin ürünlerinde indirim varmış ama benim ihtiyacm olmadığı için bakmadım 😊
Lokumanne _tugce şu an hata verdiği için linke tıklayamadım ama aventin biberonunu almayı düşünüyorum ben de
Lokumanne canimoglum53 aynen ben de hep pijama ve gecelik eklemiştim hastane için ama hiç indirim olmamış, artık almak zorunda olduğum İçin aldım. Fiyatları önceden arttırmışlar sonra indirmişler
Cancan60 Lokumanne evet cam aldım 55tlydi. Çok bi indirim yoktu aslında ama almışken o da olsun dedim