Anne18 Merhaba hanımlar bende bir gun hamilelik testinde çift cizgiyi görebilcekmiyim negatiflerden bıktım ☹️😑☹️
Nurvec Anne18 rabbim sana o kirmizi cizgiyi gostersn insallah hemde defalarca o kadar gostersin ki bikarsin insallah
Betulsna Anne18 Bende her defasında foruma girdiğimde öyle diyordum ama eğer zamanı gelirse Rabbim o çift çizgiyi gösteriyor. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲
Dlktpl Anne18 onu bende cok merak edyorum bıkere gordum kaybettım yenıden gorurmuyuz allah bılıyor tek yapabılcegımız sey sabır ve dua
Gizemkara21 Anne18 Deme öyle Allahın zoruna gider. Hakkında en hayırlısını iste canım benim. İnşallah sana da görmek nasip olur çift çizgiyi dua edicem mutlaka 🙏🏻
Anne18 Minik_fasulyem1 ah Allah razı olsun ya cok tesekkür ediyorum inşallah bende hamıle kalırım Allahım
Aralid Tabikiii pozitifi görürsün canım. Her şeyin vakti saati var. Ama her ay düşünüpte böyle stres yapma lütfen oda çok etkiliyo bende her ay kafayı yemiştim adetimin 9 gün geçtiği olmuştu ama hepsi stresten. Bebeği düşünüp stres yapmayın rahat olun. Vakti saati gelince olur inşallah