Belindaa Arkadaşlar merhaba 🙆♀️ 24. Haftadan beri progestan fitil kullanıyorum erken doğum riskine karşı. Şu an 30. Haftamızı doldurduk. Siz kaçıncı haftanızda bıraktınız kullanımı 🤷♀️
tgbasaritas Belindaa kisiden kisiye degisir bence bu🤔 ben ilk 1ay kullandim biraktim sonra 28de basladim 34te birakicam simdi
Belindaa Lalemm86 ben doğurana kadar kullanmak istiyorum 😂 kullanınca kendimi güvende hissediyorum sanki 🙆♀️
Belindaa Lalemm86 haklısın 🙆♀️ ben erken doğururum korkusuyla kendimi öyle güvende hissediyorum inşallah 33lere gelirim de yine bırakmam herhalde 🙆♀️😄
tgbasaritas Belindaa sonrasinda rahim doguma hazirlansin falan diye heralde. Zaten hic sevmiyorum kullanmayi gun sayiyorum birakmak icin😅😅
Lalemm86 Belindaa ahahahhah sağlıkla inş kucağımıza alırız hepimiz alışkanlık oluyo artık bir süre sonra vazgeçemiyorsun bişi olur korkusuyla Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz artık doktor ne derse o
Belindaa Lalemm86 Doktorumla konuşamadım bi türlü bu konuyu her gidişimde devamm diyo bende dünden razıyım tabi 😂
Belindaa Melka Hap beni çok kötü etmişti vajinal yolla daha iyi hissettim kendimi 🙆♀️ 34te kullanmaya devam diyosunuz bende öyle yapıcam büyük ihtimalle doğumdan bi gün önce falan bırakırım 😂
Melka Belindaa sıkıntılı bir rahim ile hamile kaldım o yüzden doktorum hiç risk almak istemiyor. Magnezyum, omega, karından oscapar iğne vs son sürat devam:/
Belindaa Melka aaa geçmiş olsun çoğu gitmiş azı kalmış son düzlüktesin hayırlısıyla al kucağına inşallah çok zorlu bi süreç hamilelik gerçekten 🙏🙏🙏
Ozlm_k Melka karaciğer enzimlerinizi yükseltmedi mi? Ben 10 gün oral kullandım Ast ve Alt değerlerim 3 katı olmuş. 😐
Melka Belindaa çok çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla bir kerede alalım kucağımıza. Zor süreç o yüzden bir tane olsun sağlıklı olsun diyorum:)