Firdevsi Kozlar bebegğimin kıyafetlwrini yıkadım bişey mavi boyası akmış ne yapıcam çözüm syleyinn ne olur moralim çok bozuk
ballicoreklerim Firdevsi üzüldüm keşke çamaşır bezi oluyor ondan kullansaydın suan ne olır nasıl çıkar ki onlar erkek mi bebegin
Kubradem Leke çıkarıcı vanish i dene ya da instagramda 25 30 tlye satılan temizleme spreyleri var forbix eyaclean vs gibi
Firdevsi ballicoreklerim evet canm Allahtan çok bişey almamıştım napım öyle giydircem hastqne çıkışı zaten komple maviydi bi zarar görmemiş
ballicoreklerim Firdevsi cok şükür canım sevindim vala bizim bi koz bi oğlan nasıl yıkarım bilmiyorum makina 9 kilo herseyleri pembe mavi beyaz 😂😂😂
Glydn Firdevsi bebek kıyafetlerini yıkarken riske etmemek için yıkama mendili kullandım ben. Bazı şeylerin pembeleri de çıkmıştı toplamış onları hiçbir şey olmadı çamaşırlarıma. Migroslarda satılıyor Colour Catcher bir daha onunla yıkayın
Yagmurferdic Firdevsi renklerin birbirine karışmasını engelleyen mendil var. Çamaşırlarını onunla yıka hep bebeğin. Çok etkili