Btlbtr Merhaba kızlar ,37. Haftamdayim çatı muaynesi oldum ve 1 cm açıklığım varmış.Ayağa kalktığımda ve bazen yürürken sanki alttan bir sancı giriyor.kasık ağrılarımda geliyor ara ara .Herkesin farklı olur tabi ama daha önce yaşayanların deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.sizce dogum yakın mıdir ?🤗Heyecanla bekliyorum.Ultrasonda önde gidiyor bebişim😄
1dem Btlbtr benim doğurduğum haftadasın. Ama dediğin gibi herkeste farklı olur. Savcı anlatılmaz yaşanır 😁 hayırla kurtul
Baloglummmmm Btlbtr açıklıga bakarlarken ne kadar agrı oluyor ya ben cok kasıyorum doğru düzgün bakamıyorlar bende 37 yim nst de sancın var mı?
Ska Btlbtr bende 36 dan beri durumlar anlattığın gibi 38 bitmek üzere hala aynı ve başka hiçbirşey yok vajinamin kemikleri ağırıyor resmen 2 cm açıklık var ama sanci yok beklemedeyim, stresleyim😏
Btlbtr 1dem tesekkur ederim ,insallah🤲sizde ne kadar süre önce başlamıştı agrılar falan .birden mi geldi yoksa
Btlbtr Baloglummmmm benim hiç olmadı.kendinizi hiç kasmayın hiçbişey olmaz diye düşünüyorum. Kendinizi kasarsaniz oralarda kasılıyor diye biliyorum. Tabiki hissediliyor ama icinize bisylerin girdiği
Btlbtr Baloglummmmm sancı var mı yok mu bilmiyorum doktor bisey demedi ama kontrol eden ebe sümüksü akıntı başlamış dogum yakindir dedi.
Bcokgcm Açıklığım hiç yok ve bebeğim önde agrılarımı anlatamam yürürken bile alttan bişey düşücekmiş gibi hissediyorum
mrcnozgnbdk 37+1 bende bugun agrıdan dolayı gittim 1cm acıklık varmıs yatışa almadı tabi evde bekliyorum 🙄