Ogzfnda Iyi akşamlar kizlar. Bu sıkıntıyı yaşayıp kurtulan var mi? Afedersiniz Genital bolgem de cok kötü kaşıntı yanma kızarıklık var. Bir aydır geçmiyor ilaç verdi doktorum yine fayda etmedi. Cinsel hayatımız da normaldi bunun yüzünden hic olmuyor kötü bişey olur diye. Ne yapacagimi şaşırdım 😭
Gamzee00 Ogzfnda aynı durumdaydım iki hafta öncesine kadar doktorum bana hiç ilaç vermedi kendim çözüm bularak kurtuldum benimkine akıntıda eşlik editodu sürekli iç çamaşırımı değiştiriyodum sirkeli suyla yıkadım birde mantar kremi sürdüm geçti şükür
Hatice_mustafa Ogzfnda travazol öneriyor doktorlar canım her hamilelikte oluyor benimde az kasintim vardı doktorumu aradım travazol al kullan dedi . Banyo yaptıktan sonra o bölgeyi güzelce kurula ve uygula inş geçer .
fatmanur309 Kendin kullandigin ilaci esin de kullansin bence. Degilse senden ona ondan sana geri geliyodur o.
Ogzfnda fatmanur309 esimle aynı yatakta uyumaktan baska bisey yaptığımız yok ki 😂 doktor ilaç ictikten 10 gün yasaklamisti. Gecmeyince bişey olur diye asla bişey olmadı
fatmanur309 Ogzfnda bende de cok oluyo tabi biz de o sira bsy yapmiyoruz da ama gecmis olabilir o erkeklerde kendini belli etmiyo o yüzden öyle krem felan verirse esin de kullansin bi kac gün
Merve_16 Bende aynı durumdaydım çok kötü kaşınıyordu hatta oturup ağladığımı biliyorum. Doktor iki tane fitil verdi önden birer hafta ara ile kullandım bir de krem verdi onuda kullandım bir de ben kendim eczaneden özel bölge şampuanı aldım inanır mısın hiç bir şey kalmadı Allah’a çok şükür kurtuldum sirkeyi önermem aşırı derecede yakıyor eğer bir de tahriş olmuşsa temelli mahvediyor ..😌