Nehir66 Filiz42 bizde yiğit Eren diye düşünmüştük eşimle bebeğimiz erkek olursa diye sonradan değişti kuzey Efe koyalım dedik bence yiğit Eren güzel oldu ❤️
KucukAnne538 Filiz42 Kadının kalbi temizmiş 👍😄 Sağlıklı sıhhatli doğsun da isminin ne önemi var canım hepsi bir yana😊
Cansusezgin Filiz42 canım bizde efe ismini çok istedik eşimle yanına yiğit olsun dedik yiğit efe düşünüyoruz 29 haftaligiz daha 😊
Gulsinemborek Ben de Yiğit koyucam oğlumun ismini yanında Aras istiyordum Yiğit Aras ama eşim 2 isimden hoşlanmadığı için sadece yiğite karar verdik
Ezgi05 Aren ismi çok beğendiğim bir isim ama nedense postu görünce aklıma direk Yiğit Ezel geldi😂 bence güzel fikir düşünün bir😂
Rainhn Yigit mert efe alp bunlar yigitin anlaminin içerigiyle benziyor zaten ama siz bilirsiniz tabi. Ben yiğit hamza demiştim sahabelerin hayatlarından ötürü ama ağır olur diye vazgecirdiler Allahin aslani hamza olmazsa Adaletin temsili hz omerden olsun diyerek yiğit ömer olacak inşallah.. Yiğit emir,yiğit ege,yiğit kayra, bunlarda güzel