dilekcy1644 Almila08 geçmiş olsun inşallah atlatırız tek isteğim şuan sağ salim kucağıma almak sanırım 🙏
Adel001 Almila08 ohooo hoşgeldinn canımm😂😂😂😂 ben 20gün var yemek yemiyorum. Doktorum hap yazdı atamadım. Düşünsene su bile içemiyorum. Kaldıki hap içicem))) 6gün serum takdırdım nafilee. Bitmesine az kala çıkartıp affedersin gidip kusuyorum. Bende durum çok kötü Allah sizlere yaşatmasın
Adel001 Zeyk ayy kardeş zencefili seviyormusun?😝 inan ismi gelince bi garip oluyorummm. Ben hiçbirşey yiğemiyorum düşünsene😅
Prenslerinin_annesi Almila08 2 hamileligimde içtigim suyu bile kusuyodum cok kötüydüm bunda ilk haftalar sabahlari kusmam oldu sonra bitti cok sükür cok rahat bi hamilelik geciriyorum sadece kasık ve bel agrım oluyo oda biraz dinlenince geciyor
Dtgk Almila08 yeşil elma, nektari , salatalık benim yaza denk gelmişti şimdi ayva, portakal mandalina deneyebilirsiniz herkesin farklı oluyor mesela ben leblebi ve çubukta hiç fayda görmedim
Dtgk Almila08 bir de doktorum prilam dr yazdı onu kullandım gece yatmadan kusma olmadı ama 4 ay midem aşırı bulandı. Bir de çok sevdiğin yemekleri yemeni tavsiye etmem ben patlıcana bayılırdım artık içim almıyor bir daha yiyebilir miyim bilmiyorum
Emin_e Tum hamileligim boyunca hic bulanti kusma yasamadim sadece koku hassasiyeti oldu cok sukur... biyle rahat rahat gezerken 14. Haftadan beri karpal tunelle ugrasiyorum gecmiyor da doguma kadar.. napalim, bebegim icin bekliyorum bakalim:)
Mahbeker Almila08 biraz önce başka bir anne daha yazmış bulantı ile ilgili ona da yazdim. Ben o dönemleri kolonya ile atlattım. Yanımda küçük bir şişe oluyordu sürekli. Elime çok az sıkıp kokluyordum. Balkona çıkıp temiz hava alıyordum. Kolonya olmazsa limona yapışıyordum 😂 mandalina da aynı işi görüyor. Deneyin bence.
Gzmozcetin Almila08 ilk aylar benim aşırı bir bulantım olmadı ama arada bulanıyordu tabi limon banada çok iyi geldi ama bulantın çok fazlaysa doktorunla görüş cnm