Zeyno61 Arkadaşlar 27 haftalık gebeyim bebek arabası ve Puset bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum bana hafif ve kullanışlı fiyatı da orta halli önerebileceğiniz markalar var mı acaba sizler neler aldınız
isimsizbebek Zeyno61 biz bugun kraft leon travel sistem bebek arabası siparişi verdik bakalım nasıl? Yorumlar iyiydi hepsiburada ve amazon.comda indirimde şu an
Sirincili Çok araştırmıştım bende vallahi. Bebeğim şu an 1,5 aylık ve çok rahatlıkla kullanıyorum tek başıma hatta pazar market alışverişimi de ekliyorum sepete :) elele ranger.
Sirincili Zeyno61 evet çok rahat katlanıyor ayrıca portbebe yani büyük puset takılıyken katlanabiliyor diğerlerinden farkı o
Hzr_7714 Elele Allroad benimde. Kolay kapaniyor anakucagiyla birlikte kapaniyor ve hafif hepsini denedim magazada ve arastirdim. Elele rangerin sepeti tekerlege degiyor diyor kullanicilar birsey koyunca olabilir.Elele velar alicaktim oda fazla genis geldi bana. Elele allroad kibardi ona karar verdik . Daha kullanmadm ama cok begendim 👍🤓
Selen01 Bende sabah almaya gideceğim. Elele ranger almaya karar verdik. Hem kullanışlı hem fiyat olarak iyi hemde bi çok kişiden olumlu dönüş aldım. Maltepede elele mağazası açıldığı için kampanya yapmışlar 2 bin küsürden 1000 e düşmüş.