Cemile27 Mry91 inşallah azalttım dedim ama bu kadar güzel tavsiyeleri duyunca ağzıma dahi almayı düşünmüyorum artık 🤗🙏🏻
Bambu Cemile27 illaki eder hamilelikte etmediğini zannedersiniz bi sorun çıkmaz ama belki doğduktan sonra birden çıkabilir allah korusun
Nltka Sigara postlarının altına hep bunu yazıyorum sigara içen kuzenimin çocuğu 9 aylıkken karnında kalbi durdu ve öldü . Ölü doğum yapmak zorunda kaldı . Birşey olmaz diyene kesinlikle inanmayın . Anneyle bebek arasında olan bebeği besleyen kordon siyahlaşıyor sigara kullanımında . Umarım bırakmanızda yardımcı olur söylediklerim . Bende sigara kullanıcısıydım. Çocuk emmezse tekrar başlarım bile diyorum Emerse de emmesinin bitmesin i beklerim diyorum. Ama şuan savunmasız hiç bir konudan haberi olmayan kalbi kendisi kadar hayata tutunmaya çalışan bir bebek var içinizde. Yıllarca çocuk sahibi olamamış evlat kokusu alamamış insanlar var mucize var içinizde yani🥺 bunlarıda düşünerek hemen kurtulunursunuz inşallah
Cemile27 Nltka çok doğru bunun için bekleyenler var benimde bunu çok güzel değerlendirmem gerekiyor bu yazınız beni gerçekten çok etkiledi çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏻❤️