Derya21d Arkadaşlar çoğu alışverişimi yaptım emzik ve biberon kaldı onu nasıl almam lazım cam mı plastik mi bi de hangi marka iyi bilemedim 🤷🏻♀️
ZehraAlbayrak Derya21d ben nuk cam biberon aldim first choise anti kolik sistem. Emzigi de nuk aldim kaucuk
Hzr_7714 Derya21d ikisinide avent aldim. Cam biberon. Bir kucuk bir buyuk aldim . Biberon ucu anne gogsune uyumlu oluyor akış olarak onlardan alin
Pamukeller Merve612506 herkes avent diyor ben aldım . Cok mu kötü 70 lira verdim az da degil kullanılmaz mı
Deletedmom0231 Pamukeller ben aventin hem büyük olanı hem küçük olanını aldım 4 aydır da kullanıyorum gayet güzel
Merve612506 Pamukeller yani benim kişiselde olabilir bide dezenfekte işlemi önemli ben orda hata yaptım
Seymaert Avent soft aldım emziği 70 tlye. Anne memesine en yakın olan oymuş. Şuan trendyol da indirimde Bi bak istersen
MiranRenas Seymaert çok pahalı değil mi ? Siz ne zaman aldınız ben hafta içi aldım ikili şekilde avent soft 54 tl ye
Derya21d Şu an hepsi burada da indirimli http://www.hepsiburada.com/m/philips-avent-natural-cam-biberon-seti-2-li-240-ml-120-ml-30-lu-gogus-pedi-p-HBV00000O5RE3?magaza=Hepsiburada Bu nasıl sizce
MiranRenas Derya21d ben emzik damaksız olarak avent soft aldım damaklı nuk aldım biberonda chicco nun anne memesi şekline yakın olan biberonunu aldım
Fasulyee54 Avent ürünlerde e bebekte indirim var internet üzerinden oradan da alabilirsiniz. Trendyolda dsha pahalı
Dmce Kizlar birsey sorcam illa ilk dogdugunda biberonu 120 ml mi olmasi lazim bugun esim almaya gitti bu cok kucuk deyip aventi almadi bide 65 lira gibi bi rakam 240 ml ler daha uygun yani bilmedigimizden belkide illa kucukmu olmasi lazim buyuk alsak 6 aya kadar kullanamazmi
Minica_Eylul Dmce canım onların damla sayıları falan oluyormuş yani ilk başta küçük olanı kullanıyorsun sonra büyük olan..minigim büyüdükçe emiş gücü değişimine gore diğer büyüğünü alacağız yeni öğrendim geçen hafta philips avent cam 120ml aldık 👍