Hamileanneler_25 Bugün biraz agrım vardı uzanıyordum salon kapısı da açıktı balkon kapısı yani karşı dairemde oturan komşuda evinde kedi besliyo kara bi kedi kapı açık diye benim evime gitmiş bende yattıgm yerde karaltı gördüm kedi yanıma gelmiş çığlık attım korkudan zaten agrım vardı kediyi görünce daha da korktum bisey olmaz dimi bebeğime biktim bu kediden zaten sürekli evime giriyor balkonuma geçiyor hamileym hayvana da zaten zarar vermem vuramam ama bıktık kaç kere söylesekte fayda yok eşimde bu akşam kapısını çaldı komşuya söyledi baya kavga etti hatta biz daha önce bebegimizi kaybettik bide buna bisey olacak diye dr korkuyoruz zaten korkuyla geçiyor her anımız bide üstüne bu yetti bana baya bi . Karnimda bebegim baya bi hareket etti o ara hiç durmadı oda korkmuşmudur 😥😥😥
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Hamileanneler_25 Bebeğin Senin ani tepkilerine tepki vermiştir.Stres olmamaya çalış birşey olmaz.
Ygmr_kyl Kedi ev kedisiyse sağlık açısından bise olmaz sizin paniklemenizle çocuk da stres olmuştur o kadar