damlac Kızlar sabah yazmıştım su gibi akıntım var diye. Acile geldik şükür suyu yerinde bebek de iyi. Ama idrarımda enfeksiyon ve bakteriye rastlandı. Bir de ketona. O da çok çıkardığım için olmuş galiba. Şimdi serum verdi doktorum. Hem besin hem antibiyotik varmış içinde. Kendi doktorum yoktu nöbetçi bir kadın doğum doktoru vardı. Mecbur dediğini yaptık. Ama antibiyotik deyince korkmadım değil. Doktordan iyi bilemeyiz tabi ama inşallah bebeği etkileyecek bir şey değildir. İnsan düşünmeden edemiyor. Bir de imza attırdılar alerjim yok diye. Bebek 11+5 olmuş 😊 Hayırlısı Allah’tan. Dua edin bana🙏🏻
damlac DEF ah canım aynıyız ya ben yeni geldim hastaneden. Antibiyotik mi verdi doktorun serumla enfeksiyon için
Adel001 DEF aynennn mide bulantısı , yemek yiyememek, 6gündür serumdayım. Ama hiç fark etmiyor. Etti sadece (özür dilerim)kusmam azaldı . Günde 7-8 kere kusuyordum şimdi 3-4 kez bu kadar
DEF Adel001 bende 6-7 kez kusuyorum kusmaktan boğazlarım tahriş oldu hafif kan kusuyorum su içsem bile çıkarıyorum 🤦🏻♀️
damlac Adel001 @DEF kızlar bende öyleyim sormayın iki gündür rahatlamıştım günde 1-2 ye düşmüştü kusmam ama vücut kendini bırakmış besin falan kalmamış. İdrarımda bakteri çıkınca üzüldüm bende inşallah hemen temizlenir