selcan12345 Kızlar merhaba 22+5 gunluk hamileyim. 3 gün önceye kadar bebeğimin hareketlerini,tekmelerini hissediyordum ama 3 gündür hareketlerinde bir azalma oldu. Çok fazla kıpırdamıyor ve hissedemiyorum aynı zamanda da korkuyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda neler yapabilirim hissetmek icin@?
ilminur_ufuk selcan12345 o haftalarda düzensiz olması normal diye biliyorum benimde o haftalarda bi gün çok oynardı bi gün nerdeyse hiç oynamazdı.ama 3 gündür hiç hissetmiyorsaniz bi doktorunuza sorun derim.
Eseenn selcan12345 O haftalardır normaldir düzenli ve sürekli olmaz ki 26 dan sonra düzenli olur. Ama yakınınızda ki bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinletebilirsiniz. Bilmiyorum bulunduğunuz yerde var mı ama ben hareket azlığından bi kaç kere gidip dinletmiştim vardır belki sizin orda da
mrtmt selcan12345 günü gününü tutmuyor. Arada hareketi varsa endişelenmiyorum ben. Bazen sıkı vuruyor bazen de şöyle bir hafiften hareket ediyorlar. Hiç birsey hissetmezsen sıkintı .
selcan12345 ilminur_ufuk acildeki doktorlar kanama veya ağrı olmadığı surece yardımcı olamayız icapci kadın doğum doktorumuz sadece acil vakalarda gelir dedi ne yapacagimi da sasirdim
fadimeozbas @selcan12345 Belki pozisyon değiştirmiştir, canlandırıcı şeyler ye meyve, çikolata, süt gibi sonra üstü uzan ister sola doğru uzan bide hafif hafif parmaklarınla dürt
selcan12345 fadimeozbas meyve suyu ictim cikolata yedim ama bir tepki goremedim o da beni cok endiselendirdi saatlik olarak takip etmeye calisiyorum ama stres yaptikca sanki hic kipirdamiyormus gibi geliyor 😔
ilminur_ufuk selcan12345 bence stres yapma daha çok kucuk oldugu için hareketleri düzensiz olması çok normal ben 29 haftalığım daha anca düzene girdi diyebilirim