Ryhnylmz Terspektif valla benim de genel de bebek ne tarafta olursa o tarafım ağrıyo bacağıma vuruyo ve vajinam sızım sızım sızlıyo 😔 Allah yardımcımız olsun canım benim sağlıkla kavuşalım da
ebruliyim 71_71 biz hala karar veremedik fikir aliyorum boyle Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin😊
Bebekannesimm Arkadaşlar 21 haftalığız belimin ağrısından gece uykusunu kaybettim başına gelen varmı cinsiyetle alakası varmı ki bunun
s_s_y Bebekannesimm benim de geceleri sırtım ağırıyor bacaklarımın arasına yastık koyuyorum rahat oluyor dene istersen
melis3 Zeyzeyn Hiiic korkmaa her sey yolundadir 🙏🏼 Guzel guzel anin tadini cikart, haberlerini bekliyoruzz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
tuba-ozdogan bende bugun gırdım kızlar 21+3 20 mart dogum gorunuyor ama ılk sezeryanım 38 haftalıkjen olmustu buda erken olursa 20 yi beklemez galıba kız beklıyoruz herseyi yerınde dedı dr ama 22cm 500 gr dedi nettede boyu 30cm olmalı felan dıor ama sızce nasıl
Zeyzeyn tuba-ozdogan bana kilosunu falan soylemedi canm tahmini kilo be boy internette yazanlar daha cok vakit var uzar insAah bebisin😍