Seymasezer Zeyzeyn 20+3 olduk biz detaylıya girdim 💙 rahim damarlarım çok dar çıktı onun dsında hersey yolunda 🤲🏻
Neslihan_topcuu988 Zeyzeyn ben ayrintili ultorasona 18 kasimda gircem 18.haftam bitiyor ikizlerimiz geliyor bizimde
Neseekc Ayrıntıliya girdim canım 20+2 yim ama ayrıntılıda 2 gün geride çıktı çok şükür bi sıkıntı çikmadı ayrıntılıda
Zeyzeyn Neseekc yaa ben daha girmedm canm nasipse pazartesi giricrm suan 21+0 im bakalm korku panik var 😕
merve21_ Neseekc canım acaba bebeğin kilosu ne kadar çıktı ben 18+3 Ken girdim detaylıya 258 gramdı şuan 20+2 haftalık hamileyim ve daha gitmedim kontröle bilmiyorum kilosunu acaba iyi mi 18+3 teki kilosu
Neseekc Lvnya hangisine göre devam edicez acaba canım hastanedekimi ayrıntılıdakimi sadece gün deilki kilosuda farklı çiktı muanede 325 gram ayrıntılıda 280 gram
Cigdem0707 Bende girdim 2 hafta oluyor benim doğumum 8 mart gösteriyor 40.haftayı.23 haftaligiz kizimlar bakalim
Hatice_mustafa Zeyzeyn Hayır canim bana da 20 ve 24 haftalar arası dedi ama ben kendi isteğim ile bekliyorum 🤗
edward Medineasya bence git ben kızımda gittim gereksiz gibi görünüyor ama yapmayan bir arkadaşım çok pişman oldu
Gzdnr Bizde 4lu taramaya girdik ama gereksiz bir testmis detaylı için birşey söylemedi henüz doktorumuz
Zeyzeyn Gzdnr bende ikili ve ucluye gridim 3 lu icin ayrintili gibi bisey dedi doktorm . Yinede ayrintili yaptirmak istedim