Merveokan Merhaba, bugün 10 haftalık olduk bebisimle, durumlar nasıl sizde? Bel agrım çok arada midem bulanıyor onun dışın da sürekli mandalina yiyip duruyoruz 😂
mlkeengn Merveokan ben de sürekli mandalina yiyenlerdenim:) 12 haftalık olduk ikili testimiz de tamam☺️
Melike1734 Merveokan Merhabalar bizde 10 haftalık olduk. Bulantı kusma devam.. 🤗 Ama biraz azalma var gibi bakalım inşallah dahada iyi oluruz hepimiz 🤗🙏
Minik__melegimm Merveokan bizde bugün 10+1 mide bulantım coktu hafifledi ama şimdi de cooooook şiddetli baş agrısı var öyle böyle değil 😂😂 ultrasona gitmek için can atıyorum nerdeyse eve ultrasonn cihazı alıp her gün bakasımm var 😂😂😂😂😂
Esrasntpcn Merveokan Pilatescadisi ben de merak ediyorum lakin ultrasonda radyasyon yok tabiki lakin guclu ses dalgasi var bebegi rahatsiz eden onun icin ben ultrasona suphelendigim bir sorun olusmadigi surece girmemeyi dusunuyorum zirt pirt size de tavsiye ederim😊
Greyy90 Mide bulantım çok şükür diğer haftalara göre azaldı benimde en azından 2 güne bir kusuyorum 😅 bel ağrım arada oluyor 12. Haftamı bekliyorum tekrardan minişimi görmek için 🥰
Merveokan Greyy90 mide bulantım baya geçti de iştahsızlık var sürekli mandalina yiyesim geliyor 😂 belim bugün baya ağrıyor bizde 11 hafta da gidicez ınş
Pilatescadisi 10+4 ten selamlar 😇 bulantı yorgunluk devam.... haftaya ultrason randevum var iple çekiyorum resmen 🎈🎈
Merveokan Pilatescadisi benim de bugün belim çok ağrıyor.😂 bizde 11. Hafta da gidicez daha 1 haftamiz var bende hergun onu düşünüyorum keşke hergun görsem onu yada her hafta 15 günde 1 görünce merak ediyor insan nasıl acaba die
Pilatescadisi Merveokan geçen acilden giriş yaptım iyi mi diye görmek için 🥳 anne yüreği kalp atışını duydum rahatladım🙏🏾 Doktor ayda bir çağırıyor
Pilatescadisi mlkeengn bende portakal aşeriyorum.. erken ama doktorunuz cinsiyetle ilgili bişey dedi mi
mlkeengn Pilatescadisi dün ikili test için gittik kız gibi görünüyor ama net değil dedi .. 1 ay sonra net öğrenebilirz yani
Merveokan Minik__melegimm haha aynı ben şuan bende diorum kalp sesini duymak için steleskop mu alsam diye düşünüyorum 😂😂😂
Tugbaeryurek Merveokan çocukta down sendromu var mı diye bakıyorlar kan testi ve ultrasondan bakarak karşılaştırıyor