Gny84 Sevalko 38Prens38 Ebrumrcnnn_ kizlar suan yaptim.. pozifif cikti.. 4 Haftalik diyor 😍 insallah dogrudur yaa inanamiyoruuum ☺️
Sevalko Gny84 Ne iğnesi vurdular anlamadım, benim de dondurulmuş embriyo konuldu ama 5 gün önce gebelik aşısı yapıldı sadece iğne falan vurmadılar
Gny84 Sevalko canim herhalde son adet günümden den itibaren sayiliyor öyle degil mi? Oda 11.10 idi.. tabiki bu gebelik testi öyle diyor ama bakalim Dr. Ne diyecek yarin kan da ne cikacak
Gny84 Sevalko cok tsk ederim ederiim insallah caniiim sendende güzel haber aliriz🙏 Benim bugün Transferden sonra 12. günüm
Gny84 Sevalko choriomon 500mg igne vurdular bana transfer günüm.. 4 gün sonra tekrar kendim vurdum. Herhalde tutunmasi icin yardimci oluyor cünkü bhcg icerikli igne. Sen tedavini nerde oldun?
Gny84 38Prens38 sen nerde oldun Tedavi? Ben Almanya da yasiyorum burda 3 kere yaptim tutmadi, ne varsa Ülkemde var bu sefer ilk kez Istanbulda yaptim ve simdilik tutmus gibi duruyor 😊
Gny84 38Prens38 amiiiin insallah benimle kalir.. kalp atisini duymadan inanmiyacam galiba 🙈 Allahim sanada sag saglim kucagina almayi nasip etsin insalllaaahh🙏