Yyesimm89 Merhaba güzel anneler benim hikayem sade ve yakın olacak ama özellikle panik hastası olan anne adaylarına unut olmak için yazıyorum 9 ay boyunca çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim kusma aşermem hiç bir zaman olmadı sadece son ayda biraz ağırlaştım ama totalde 7 kilo almıştım gayet sağlıklı ve bebeğe kilo aldıran şeyler yedim hep dut pekmezi, kaşar, süt, yoğurt, meyve, badem, ceviz hep bunları hergün düzenli şekilde yedim gel gelim panik atak hastasıyım her doğum şeklinden korkuyordum ama normal istiyordun 38. Hafta da çatı muayenesi oldum ve yıkıldım çatım normale uygun değildi ve epidurale çocuğum için karar verdim 8 Kasım 2019 mevlid kandilinde istedim ve inanın Allah kolaylığını veriyor ben ki panik hastasıyım akşam uyumadan bol bol dua ettim ve rahat bir uyku çektim sonra hastaneye geldik bende yine panik yok ailem ben pa ik yaparım diye korktu ama bende tık yok sonra ameliyata alındım bende yine heyecan yok derken harika anestezi doktorum iğneyi vurdu inanın ben anlamadım ne acı ne birsey uyuşma sıcaklıkla başladı 5 dakika sonra ingaaa ve bal oğlum çıktı 15 dakika içinde sakinleştirici olmadan Benin ameliyatım bitti ve odaya geldim oğlum beni bekliyordu ağrı olmuyor çünkü sürekli ağrı kesici yapıyorlar 4 5 saat sonra yürüttüler hep karşıya baktım sorun yaşamadım baş ağrısı yaşamadım çok şükür sadece gaz ağrısı oldu ama inatla yürüdüm bir gün sonra oda çıktı özel Trabzon İmperyal hastanesi iyki sizi seçmişim darısı sizin başınıza kızlar 🙏
Habibeasel Yyesimm89 abla birşey sorabilir miyim ben 26 haftalık hamileyim adet sancısı gibi sancılarım var belimde falan bazen de özel bölgeme ağrı giriyor neden olur bu
Yyesimm89 Habibeasel canım o haftalarda bende az buçuk yaşadım o ağrıları ama doktorum hep normal olduğunu söyledi ama her hamilelik farklı oluyor tabi doktoruna danışmalta fayda var
Yyesimm89 Aysecim teşekkür ederim Onur Dündar imperyal çok ama çok memnun kaldım doktorumuz cidden bir tane 😊