edagvnc Kızlar 7 aylığız bugüne kadar büyük külotlar alıp idare ettim. Hamile külodumu almalıyım yoksa yüksek belli kocaman külotla devam edebilirmiyim. Tam göbeğimin üstünde kalıo sakıncası olurmu
Beyzanurlina edagvnc ben hep tanga giydim kuzum alışkın oldugum için rahatım sıkmadıgı sürece istedigini giyebilirsin bemce engel koyma kendıne 🤔🙈
Esraygtf edagvnc ben hala hamile kalmadan önceki iç çamaşırlarımı giyiyorum 🤷🏼♀️ Lohusa külodu aldım ama hiç rahat değil tam ortada kalıyor kullanmıyorum o yüzden
Deletedmom099 edagvnc bende yüksek bel seviyorum ama kasık hizasında olan iç çanaşırlarım var onlar daha rahat oluyo
ZAsk Deletedmom099 Benimde birden aklıma bir melodi geldi Beyzanurlina Nan naran nara naranna nara falan diye 🤪🤪🤪🤪😂😂😂😂😂
Nuraslanklc Lcw dan 3 lü olanlardan almıştım çok rahat lastikli veya sıkı bi formu da yok onlardan önerebilirim
elif_badeninannesi edagvnc gittigidiyor n11 gibi sitelerden bakablrsn ben ordan aldım cok rahat ama ğöbek üstünde kalıyor yine
Beyzanurlina Mervemm kız ne var sankı eskidendir giyindigim için alışkınım hamılelıkle ne alakası varki 🤣🤣🤣
Mervemm edagvnc ben 13 haftalik heo yuksek bel giyimisindir hala devam ediyirum edicemde galiba sonuna kadar
Demirleblebi edagvnc çok güzel her zevke göre hamile külotları var. Hem rahat hem şık hem seksi olunabiliyor hamileykende 😂
ballicoreklerim edagvnc anane babane külodu giyiyorum her hafta bi beden büyük alır oldum olmadı aldığım çamaşırların yanlarına makas Atcam 😂😂😂 daha giymeyeceğim şey evi külotla doldurduk Ya 😊🙄🙄🙄🙄
Zbetul Ben miorrenin seamless slip dikişsiz 3’lü satılan külotları kullanıyorum ezelden beri hala kullanıyorum hiç sıkmıyor rahatsız etmiyor inanılmaz rahat hamile külodu aldım rahat etmedim tekrar slipleri kullanıyorum Ve beden büyütmeme gerek kalmıyor hiç bir şekilde rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim