Duyguluuu Erbualp canm baktım bence seninki de benim gibi kız 😀 bana da öyle demişti gösterip böyle pipi değil o bence
Erbualp Minik_mucize94 canm öyle foto çok gördüm Kıza dönen . Birde 16. Haftaya kadar kızsa bile şiş oluyormuş 16. Hafta ya iniyor yada pipi biraz daha belirginleşiyor
Asaltntyr Duyguluuu bana da bakar mısınız? https://imgyukle.com/i/RxCDjH bi çıkıntı görüyorum ama yanılabilirim de büyük ihtimal erkek gibi dedi. Yarın yine gideceğim. Sizce erkek mi kız mı? 😅
Erbualp Minik_mucize94 bekle canım daha erken bende bekliyorum bana başta erkek dendi sonra kız 16+2 oluyorum haftaya salı o günü bekliyorum rabbim inşallah kız der bana 🙏🏻 Sen erkek mi istiyorsun
Duyguluuu Erbualp kullanmıyorum canm malesef ya kapattım 😀 yoksa ulaşırdık birbirimize baska yerden ulaşalım 😊
girlorboyy Erbualp cnm sn de bakar msn sizinkinde de böyle mydi doktor bunu verdi pipi diye 13.haftada ama. gerçekten pipi gibi ama arada kaldım merak ediyorum değişirse diye😀
Minik_mucize94 Erbualp erkek beklediğimden degıl kuzu ya insan bıseye adapte olunca saglıklı olsun da tek