_HB_ Tansumm ay şaka gibi. Banada 13. Haftada erkek dedi. 16da kız gibi dedi. Sımdı 19 haftalık hamıleyim.1,2haftaya gidicem doktora inş net gorebılırız artık 🥺
Tansumm _HB_ insllah busefer ögrenebilirsin benimde 2 hafta sonra randevum bakalim busefer ne dicekler 😚😚
_HB_ Tansumm ay şaka gibi. Banada 13. Haftada erkek dedi. 16da kız gibi dedi. Sımdı 19 haftalık hamıleyim.1,2haftaya gidicem doktora inş net gorebılırız artık 🥺
elif1234 Enyes pipi gosterdiler mi peki bana pipi dedi ilk doktor ama tam anlayamadim sonra baska doktor arasinda kordon var 10 gun sonra gel dedi 2 gun oncede yuzde 70 erkek dedi kafam karisto😂
Helobeybi elif1234 evet aynı durumu bende yasadm kuzucum😘 14 hafta gıbı ben bunu erkek gordum dedıı doktorum ve bir daha ki kontrolde hayırlı olsun koz dedı neye uğradığımızı şaşırdk 🙈
elif1234 Helobeybi yaa insallaah benimkiside kizdir ben artik.hic birsey hissedemitorum😂 kacinci haftada kiz dediler
Helobeybi elif1234 16. Haftasında soyledı🙈alın sıze 1 nısan şakası olsun dedı bırde şok olduk moda grmstm yanı ..😂ılk bebek tabıkı ne oldugunun HIc onemı yok ..
Helobeybi elif1234 27 kasım detaylıya gorucem artk net ondan sonra alış verişlere baslamayı dusunuyorm 😘
Helobeybi elif1234 yani buyuk ıhtımal oyle ..o zamanlar net bellı edıyor cunku bebek cınsıyetı ...bana söyledıgı zaman cok erkendı emın degldıı sadece oyle gordm dedı erkek gıbı ....
elif1234 Helobeybi olsun ilk sok oldum ama suan seviyorum onu oglusum diye kiz olsa guzep olurdu ama benim evladim o saglikli olsun yeter🥰🥰
Helobeybi elif1234 sevilmez miii hıc yaaa sadece bosuna moda sokuyor şu doktorlar ınsanı o kadar baska bıseyı yok...😘