Slinn Merhaba hanımlar 38 haftalık gebeyim dün doktora gittim bebek üç buçuk kilo olmuş gebelik şekerim ve tansiyonum var alfamet kullanıyorum bunun için. Suyum da fazla. Hareketleri çok azaldı ve ultrasondaki gelişimi 39 ile uyumlu dedi doktorum. Çatın müsait eğer bu hafta kendi sancın gelirse normal deneriz çatın çok müsait ama eğer bir hafta içinde olmazsa haftaya sezeryana alırız zaten tansiyon+şeker olduğu için riske atamam dedi. Kasılma var ama hiç sancı yok sizce ne yapmalıyım sancım nasıl gelir?yürüyüş merdiven squat günlük yapıyorum ama sancı yok. Fikirlerinize ihtiyacım var direk sezeryanı mı kabul etsem yoksa hareketlere devam edip sancımı mı beklemeliyim çok kararsızım. Tansiyon olduğu için bir yandan da sezeryan ol kurtul diyorum kendime ama çıkamadım içinden🤷🏼♀️
Bsrtrcl Slinn canım sen bebeğini düşün bence ve kendini düşün.. Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama bu tarz şeyler okuduğum zaman bir sıkıntı yoksa zamanıda uygunsa sezeryan olunmasından yanayım...
ZAsk Slinn Doktorunuzu dinleyin bence. Eğer kendi sancınızla oluyorsa normal deneyin olmuyorsa zaten tansiyon vs varmış sezaryeni kabul edin. Sağlıkla kavuşun yavrunuza İnşallah 🙏🌸
gzllrun Annesin sen hissedersin kendini sorgula ve hangi seçeneğe yakın olduğunu düşün ve karar ver canım bebek ve senin için hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağlıkla 🙏🏻
Slinn gzllrun evet sezeryandan çok korksam da ona daha yakınım nedense normal olursa bişeyler ters gidecekmiş gibi hissediyorum belkide evham sadece ama bakalım hakkımızda hayırlısı😊