Cansutgy91 Merhaba arkadaşlar bugün 14+2 olduk 2 gün önce doktorumuz çok net değil ama Kız gibi gördüm dedi böyle olup da değişen oldu mu aranızda kız mı erkek mi şimdi 🤔😀
artis_sevim Cansutgy91 benim degisti🤕 bana da ilk kiz olma ihtimali cok onde ve daha yuksek dedi 18. Haftada erkek oldugunu ogrendik🤷🏻♀️😀 saglik sihhat olsunda napalim😀
Ipek_ozsyhzry Cansutgy91 benim değişmedi valla 12+5 te doktorum yuzde 95 kız dedi :) 21haftalık hamileyim gecen gün ayrıntılıdaydım net kız dedi :) 💜❤️ Erken öğrendim :)
BusraAydogan14 Cansutgy91 o haftalarda artık kızım diye sevebilirsin dedi 19. Haftamda erkek olduğunu öğrendim😂
Cansutgy91 artis_sevim gerçekten mi ya :) bende kırmızı pembe şeylere bakmaya başlamıştım duruyorum o zaman biraz daha :) öyle tabi sağlıklı olsunlar da🙏🙏
Cansutgy91 Ipek_ozsyhzry bugün başka bi doktora daha mı gitsek diye düşünüyoruz ama henüz erken mi öğrenmek için bilemedim :)
Cansutgy91 BusraAydogan14 bana öyle net konuşsa pembe şeyler alırdım kesin :) sadece benzettim dedi erkeğe pek benzemiyor dedi merakla bekliyoruz bakalım :)
Ipek_ozsyhzry Cansutgy91 valla kendini net gösterirse öğrenöe sansınız var :) bizim kız hemencik gösteriverdi :)