Tugce_1006 20 haftalık hamileyim hala bebeğimi hissetmiyorum doktor bebek hareketli diyordu ilk hamileliğim acaba ondan mi bu kadar geçti hala hissetmiyorum bide bağırsak hareketi ile karışabilir diyor doktorlar videolar dan izlediğim kadarıyla eğer ultrasonda da hareket yoksa doktor uyarır bu haftalarda diyorlar doktor bana öyle birşey demedi sadece hissediyor musun demişti acaba benim gibi bu haftalarda olupta hala hissetmeyen var mi
Seda_123 Tugce_1006 Kişiye göre değişir canım ilk gebeliğim olmasına rağmen 17.haftada hissettim 22 den sonra hareketleri daha belirgin sert oldu
Ebru9360 Tugce_1006 21+4 haftaligim cnm ben bile hala hissetmiyorum 24.haftaya kadr hissedilmemesi gayet normal
Tugce_1006 Seda_123 bağırsak hareketi ile karışabilir diyorlar bende onla karıştırıyor muyum acaba demeye başladım çünkü ilaçlardan çok etkilenmiştim 2 hafta kadar belki de daha net olmadığı için anlamadım
Tugce_1006 Ebru9360 doktor bebek ağırlığına 261 ondan net anlamamış olabilirsin demişti belki daha net olmadığı için hissetmiyoruz