Deletedmom05 Kızlar bugün bime gelen battaniye, yeleklerden felan aldık annmle. Eşim akşam kansorejen ürünler alma dikkat et nerede üretiliyor felan dedi..😑 siz aldınız mı fiyatlar baya ucuzdu.. kaliteli gbide.
Pero Deletedmom05 ben aldım valla cok uygundu battanye pamuklu zaten zıbınlar da lisanslı ürün diye aldım biberon desen camdı sağlıklı olur cam yani sanmıyorum ben kanserojen madde oldugunu ama umarım öyledir 🙏🏻
Eroluntombisi Deletedmom05 bende çantayla biberon ve zıbın takımı aldım biberonunda cam oldugu için sağlıklı olacağını düşündüm 🤔
KymetKaplan Deletedmom05 bende aldım battaniye 5 li hastane çıkışı çanta ve alt açma gayet kalite gibi ürünler
Obsesifk Deletedmom05 annemi gönderdim bende para yoktu o 1 tane zıbın alabilmiş tükenmiş çünkü nevresim takımı battaniye yelek alt açma almış idare eder dedi nevresim takımı için ama %100 pamuklu yazıyor ürünlerde
Adelimm Deletedmom05 bende alt açma aldım zıbın setı aldım canta aldım 2li yelekten aldım gayette güzel duruyordu sanmıyorum bişey olacağını ucuz dıye hep aklımız karısıyor pahalı olsa hıc aklımıza gelmezdı 😂
Bynseel Deletedmom05 bende aldim bebek pikesi alt acma ve battaniye diger urunleri almadım eksigimiz yoktu ama ürünler gayet guzel kullanışlı 🙂