kartanesi02 Nurunilkmucizesi biz 35 haftalık olduk ama benim doktorum bu güne kadar hiç alttan muayene etmedi 5. Hafta kese göründü 8. Haftada kalp atışını duyduk ve hepsini karından yaptı
Yenianneadayi2208 Nurunilkmucizesi bana ultrasonla bakmıştı doktor.Alttan muayne etmiyorlar normak koşullarda.
Alarasel Nurunilkmucizesi bn hiç alttan muayene olmadm cnm ama güvendiğin dr dışında sakin muayene olma acillerde vs heleki ilk 3 4 ay ekstra dikkat etmelisin.
Sevalersin Kesenin görülmediği durumlarda veya buna benzer durumlarda çatı muayenesine başvurulabilir ama normalde üstten muayene ediliyor sorunu doğru anladıysam eğer. 🤷🏼♀️🙂
Gamzee00 Nurunilkmucizesi 5 ve 6 hafta alttan baktı 9 haftadan sonra karından bakmaya başlamıştı doktorum
Nurunilkmucizesi Gamzee00 evet benim gitmek kaldiğim doktorumda 8.haftaya kadar dogru olan alttan bakmaltir karından cogu sey anlaşilamayabiliypr diyerek bugun bakti şaşirdim tabi doğal olarak :)
Nurunilkmucizesi Alarasel ne dediklerni tam bilmiyorum inan ki resmni falanda aldik kalp atişinida duyduk Allah’a şükürler olsun canım
Mervebzkurt Nurunilkmucizesi ben o haftalarda kontrole mesanem boş şekilde gitmistim doktor keseyi göremedi. Ya su iç mesanen dolsun oyle gel ya da alttan bakayim dedi ben 1.5 lt su içip tekrar muayene oldum alttan muayeneye gerek kalmadi.
Demirleblebi Nurunilkmucizesi alttan ultrason ile muayenenin bebeğe hiç bir zararı yok be ilk haftalarda alttan ultrason ile daha detaylı görünüyor ve bir çok doktor o şekilde bakıyor. İlerleyen haftalarda hep karından bakılıyor.
Mebos Nurunilkmucizesi 20 haftalık olduk şu zamana kadar hiç alttan bakmadı doktorum gerekli durumlarda bakıyorlarmış ama ben küçükken karşıyım açıkcası