Elifaka ponciklerin_annesi sehir hastanesine gidiyorum bitane oglum var 2 .5 yasinda buda kiz insallah 20 haftalik hamileyim sen
ponciklerin_annesi Elifaka bende sehir hastanesine gidiyorum canim 30+1 haftalik hamileyim bi kizim var simdi oğlum olucak insallah 😊
sulehanim Ankara hamişleri bebek odası aldımız mı biz geziceğiz hafta sonu ama sitelere mi baksak pahalı mıdır nere uygun tavsiye edersiniz
Elifaka sulehanim valla benim oglumun ilk besigi toplanabilen tarz da almistim simdi kardesine kalcak o.. iki katli mobilya ranza almayi dusunuyrm ayrilabilen o sekilde oda yapcm siteler cok cok uygun odayi ordan yapmayi dusunuyrm
Harvicell Esmeray_Emine tamamen mi gitmiş oraya ? İlaç yazdırmak için bile olsa iyi doktor görmek istiyor insan 😃 şanslısınız giderseniz
Esmeray_Emine Harvicell tamamen geldi sanirim gecen gun ben o doktora gittimde aynen baya iyi guler yuzlu bi hoca valla bide esprili falan 😀
__NazLi__ Hayırlı Geceler Kızceler 🙋 Bizde 31+5 haftalıqız mamak akderede oturuyorum warsa buralardan yakınlardan tanısabiliriz 😁😁 Bu arada bende şehir hastanesine qitmek istiyorum eskiden zekayi tahir yakındı dolmusla qidiyodum hemen ama burası baya uzak qaliba natoyolundan hangi otobüsler qidio bilen varmı acaba?
Elmiramm Nurcan__ aynen cnm tecrübeliyim ama 1radan 15 yol geçti aynı heyecan yine var 🤗 Az olsun öz olsun çok da büyük alma pişman olursun zaten santimlerine kadar yazıyor kıyafetlerde ben 50 52 civarı aldım ilk bir ay için çok bol büyük hoş durmuyor
Nurcan__ Elmiramm bu santim olayını düşünmemiştim 🙈 dikkat edicem sonraki alacaklarımda, teşekkürler 😊