FOZB ipek353535 en yaşlı benmiyim diye bakılırken 34 yaşında 33 haftalık 3.gebeligim Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Gulcagsahra ZehraAlbayrak ay maşallah hep koruyorum ikinci bebekte zorlanır mıyım diye ama böyle görünce de hevesleniyorum 😇 allahım korusun hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah 🥰
gulhannsymn Minik__melegimm bende 22 yasındayım 6 haftalığız daha 😄 sağsalim kucağımıza almak nasip olur inşallah
ZehraAlbayrak Gulcagsahra korkucak bisiy yok gebelik her yasta ayni gebelik. Hareketi birakmayin aktif yasayin kotu aliskanliklariniz olmasin yeter. Son ay enfeksiyon kaptim onun disinda 20li yaslardaki gebelerden daha rahat bi hamilelik gecirdim diyebilirim.
Gulcagsahra ZehraAlbayrak maşallah ya ne güzel 29 yaşındayım bende 9 aylık kızım 4-5 yaşından önce ikinciyi düşünmüyoruz eşimde yurtdışında çünkü onun gelmesi ile aynı zamanda olsun istiyorum ama kaldırır mı bünye kafa korkuyorum işin açığı 😔 ben hep tektim bebekle o yüzden artık eşim dönmeden artık istemiyorum.