Minik__melegimm gulhannsymn insallah hepsi geçer göğüs ağrısı zamanla geciyor ama. Benimde başta göğüslerim çok kötüydü ağlıyordum şimdi onlar gecti sadece Çok şiddetli bulantı var
gulhannsymn Minik__melegimm ya benmde şiddetli değil bulantım ama hafif hafif. Ama galiba oda belli bi zaman sonra geçiyomuş inşallah hemen gecer 🤲🏻🤲🏻
Minik__melegimm gulhannsymn insallah canım umarım artmaz. Ben çok cektim hala cekiyorum 🤦♀️ Şanslı hamilelerdensin 😍 ilk gebeliğin mi seninde 🙏
gulhannsymn Minik__melegimm yaa umarım artmaz böyle gecer gider🤲🏻 Eylülde kimyasal gebelik geçirdim kuzum 4 haftalıkken kanamam oldu işte doktor kimyasal gebelik dedi. Diğer ay günüm baya geçti diyorum heralde daha düzene girmedi ama yine hamileymişim 😄 yani ilk sayılır 😄
Minik__melegimm gulhannsymn hemen hamile kalmışsın ay ne güzel ya rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin insallah 😍😍
simsekkiz8 spiker_anne inwallah bendede kiz olur. Ama bilmiyorum 11 haftada 80 ihtimal qiz dedi ondan sonra gitmedim gelen haftaya gidicem inwallah😍
Ocakannesi53 26 yaşındayım. 31 haftalığım çok şükür🥰🤲🏻🤲🏻 İlk gebeliğim 🥰 aynı haftada olan var mı acaba? Ellerim geceleri uyuşuyor normal mi diye sormak istiyorum aynı haftada olanlara 🥰
gulhannsymn Minik__melegimm amin kuzum hepimiz sağ salim alalım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Tubaaaozk 25 yaşındayım 20.07.19 evlendim 20.09.19 hamile olduğumu öğrendim, şuan 12+0 haftalığız 🤰🏻💕🙏