Derinnnn hakkimda ve düşünce tarzimla ilgili yapılan hic bir yoruma cevap vermeyecegim. Sadece senin su yorumuna soylecek sözüm var dinin karismayacagi karistirilmayacagi hüküm verip yol gostermeyecegi tek bir nokta tek bir an yok. Allah u Teala dini sadece camilerde kabe de evlerimizde seccade uzerinde yasansin icin göndermedi. Siz buraya bir post aciyorsunuz. Burada yuzlerce insan var ve herkesin bir yasam.duzeni var. Ben islami hassasiyetlerle yasiyorsam okuyor ogreniyor dinliyor yasamima almaya cabaliyorsam elbette yorumlarimda bu yonde olacak. Bildigimi paylasacagim ki bilgiminde zekatini vermis olacagim. Ve Allah u Teala sordugunda cevap verebilen olacagim. Yani ben hayati bu yonde biliyorum yasiyorum yasamaya caba sarfediyorum. Elbetteki yorumlarimda boyle olacak. O yuzden nefsinize hafif geleni degil kusuruma bakmayin Allah u Teala nin yapin dedigini bilgim olcusunde paylasabilirim. Ha bu sizi rahatsiz ediyorsa da baslikta yazarsınız din icerikli yorum istemiyorum o zaman ben ve benim gibi dusunen yasayan yol.gösterme gayretinde olanlar postunuza girmez boylece rahatsiz olmamis olursunuz.