Derinnnn Evliliğin ilk zamanlari hem kadın hem erkek icin zor ama Bize kadinlik gorevi olarak susmak sabretmek alttan almak yükleniyor hep. Erkekler serbest bırakılan zaman tanınan taraf oluyor. Benzer problemler benim evliliğimde de var. Cok ağır seyler yaşadım yasiyorum ben de 6 aylik evliyim. Benim eşime de ağır geldi evlilik. Arkadaşlarin dedigi gibi esinizi kendi haline birakip üstüne düşmemek ayri kalmak denenebilir. Eger özlerse degerinizi anlarsa pisman olup geri donebilir, dönmüyorsa o arkadas bataklığında kalmayi seciyordur. Ben de biraz uzaklaşıp denemek isterdim ama işimi bırakıp bir yere ayrilamadigim icin size onerimi uygulamadım nasıl karşılık alırsınız bilmiyorum. Aile terapistine gidebilirsiniz esiniz gelmese de tek gidip durumu anlatabilirsiniz. Benim danıştığım evliler bana bunlari önerdi. Üstüne düşünce daha bi havalara giriyorlar erkekler. Üstüne de düştüm umursamaz da oldum ama çözüm bulamadım. Ben dua edip sabrediyorum gece gündüz öğlen aksam ağladığım günler oluyor bekliyorum. İnsan en yakinlarina bile evinin icini anlatamıyor buraya yazmakla destek aramışsınız haklı olarak. Rabbim yardım etsin hakkınızda hayırlısı olsun.