Mucize_istiyorum22 zeynep0101 masallh üçüz mu kız vallh bu macera başıma gelsin isterdim😜çok güzel bi duygu niye uzuluyorsunki sağlıklı olsunlar tek doğumda kurtulacaksın bi daha çocuk dusunmesende olur
Bgmbyz zeynep0101 kaç haftakiksiniz rabbim kucginza almayı nasip etsin sağ salim veren Allah nasibinizde varmış demkki aldrmyn bence herşey Allahtan
Tgb2310 Cnm instegramda@fenomen.babies var kadın 4üz doğurdu bi bak profiline ona da birçok dr alalım demiş ama inat etmiş ve doğurmş yani maşallah. Sen umutsuzluğa kapılma sen ne kadar iyiolursan bebeklerin de o kadar iyi olur. Sağlıkla al kucağına inş
zeynep0101 Bgmbyz 7 haftalık olacagz inş salı kalp atıslarına bakacak inş rabbm sağ salim kucagına aldırmayo nasip etsin . nasip olursa asla öyle bişi düşünmüyorum
ezoterik Canim bir perinatoloji uzmaniyla görüş tekrar bu durumlarda 2-3 farkli yerden fikir almak en iyisi ama genel olarak çoğul gebelikler biraz zor ve riskli denir zaten saglikla kavusursunuz inş.bebislerinize moralinizi bozmayjn😊